Kijk ook eens op social media!

Nieuws

Voorstellingen 28 en 29 januari

Wij hebben afgelopen december gecommuniceerd dat wij de voorstellingen Oma’s Wil naar eind januari hebben verplaatst. Helaas was het door de corona maatregelen van afgelopen weken niet haalbaar om het stuk voor u op de planken te krijgen. Dit vinden wij enorm jammer, want wij hebben allemaal reuze zin om u weer te zien.

Blijf gezond en wij zien u hopelijk bij een volgende voorstelling.

Gelukkig nieuwjaar!

Wat een raar theater jaar is het geweest. Helaas ook dit jaar weer geen voorstellingen die we op de planken aan jullie hebben kunnen laten zien. Hopelijk brengt 2022 ons een mooi theater jaar met nieuwe voorstellingen.
Wij wensen alle donateurs, spelers, vrijwilligers en alle mensen die bij onze voorstellingen zijn geweest of nog komen een gezond 2022! Blijf gezond en hopelijk tot snel bij één van onze voorstellingen!!

Voorstellingen ‘Oma’s Wil’ verplaats naar eind januari

Wauw wat is dit weer een moeilijk bericht naar buiten te brengen zeg!

Met pijn in ons hart moeten wij mededelen dat de voorstellingen van Oma’s wil a.s. 10 en 11 december niet door gaan. We waren er bijna, maar helaas zijn er toch te veel besmettingen en zijn de maatregelen weer aangescherpt.

Gelukkig kunnen we wel mededelen dat Oma’s wil op andere data wordt gespeeld. De vervangende data zijn: 28 en 29 januari van het nieuwe jaar. Alle reserveringen voor december zijn komen te vervallen. Er zal dus in januari opnieuw gereserveerd moeten worden. Wij komen bij u terug als er weer gereserveerd kan worden. Houd onze website en Facebook in de gaten.

Rest mij alleen nog te zeggen: Fijne feestdagen en blijf gezond!

Online Kaartverkoop

Het is dan eindelijk zover de online kaartverkoop is online! Zowel donateurs als niet-donateurs kunnen kaarten via de site reserveren! Als vereniging zijn wij hier erg blij mee en hopen dan ook vooral via deze weg iedereen kaarten voor onze toekomstige stukken te laten reserveren. In de menu balk is de kaartverkoop te vinden!

Tot snel bij onze voorstelling ‘Oma’s Wil’ op vrijdag 10 december of zaterdag 11 december in Theater de Krocht!

Eenakter festival en Cultuurmaand

Naast dat we bezig zijn met het repeteren voor een decemberstuk zijn we achter de schermen ook aan het repeteren voor het eenakters festival. Onder leiding van Nathalie Plantinga repeteren 4 acteurs om op vrijdag 19 november het op de planken te brengen. het eenakters festival wordt georganiseerd door Veeking en op de site www.veeking.nl kunt u kaarten reserveren. Het festival is het VeekingTheater aan de Lange Nieuwstraat 743 in IJmuiden en een kaartje kost €8,-, inclusief koffie of thee.

Ook is de Cultuurmaand in Zandvoort begonnen en iedere week staat er iets cultureels op de planning (https://www.cultuuragendazandvoort.nl/beleef-het/299-cultuurmaand-november). Op 28 november om 16:00 is er onder leiding van Nelleke van Konningsveld een hoorspel live te beluisteren via ZFM. Daarnaast zitten de acteurs in Theater de Krocht het hoorspel op te nemen wat live op de radio te horen zal zijn. Bent u benieuwd hoe het hoorspel tot stand komt chroom niet en stap binnen, want u heeft geen reservering of toegangsbewijs nodig. Wel een geldige QR-code wegens de Covid-19 maatregelen.

We zijn weer begonnen

Na bijna een jaar geen repetities en het werken naar een voorstelling zijn we dan eindelijk weer begonnen met het repeteren van een stuk! Er staan een tal toppers klaar om er een mooie repetitie tijd van maken met een stuk waar het publiek van kan gaan genieten! Het stuk wordt op de planken gezet op de datum 10 en 11 december 2021!! Houd voor meer informatie de site en Facebook in de gaten!!

Fotopagina compleet vernieuwd

Ruim 70 jaar toneelvereniging staat garant voor vele succesvol gespeelde stukken. Tot nu toe staan er van 15 voorstellingen foto’s op onze website. De pagina is nog volop in ontwikkeling en zal zeer binnenkort verder gevuld worden. Voor nu in ieder geval alvast de moeite waard om de pagina te bekijken en herinneringen op te halen aan al deze mooie, hilarische en soms indrukwekkende voorstellingen.

Proost op het nieuwe toneelseizoen!

Na ruim anderhalf jaar zonder voorstellingen is het bestuur begonnen met de voorbereiding van het nieuwe theaterseizoen. Wij zijn helemaal klaar om in december weer voor jullie op te treden. 

In december hopen wij u allemaal in goede gezondheid te zien!

 

Voorstellingen Jeugd en Volwassenen afgelast

Een jaar nadat de eerste lockdown werd aangekondigd heeft Corona greep over het hele land. Met de vaccins die langzamerhand komen en de mensen die worden ingeënt is er een kleine stip aan de horizon. Wederom hebben wij, het bestuur van Toneelvereniging Wim Hildering, besloten om wederom de geplande voorstellingen van zowel de jeugd als de volwassenen te cancelen. Wij willen geen enkel risico nemen en voelen ons verantwoordelijk voor de spelers en de donateurs. Zodra de situatie in het land rondom het coronavirus weer wat rustiger is, zullen we op zoek gaan naar mogelijke alternatieve data. Zodra hier meer duidelijkheid over is, lichten wij de donateurs hierover in via de mail, facebook en de Zandvoortse courant.

Voorstelling december afgelast

Met pijn in ons hart hebben wij, het bestuur van Toneelvereniging Wim Hildering, besloten om wederom de geplande voorstellingen van zowel de jeugd als de volwassenen te cancelen. Wij willen geen enkel risico nemen en voelen ons verantwoordelijk voor de spelers en de donateurs. Zodra de situatie in het land rondom het coronavirus weer wat rustiger is, zullen we op zoek gaan naar mogelijke alternatieve data. Zodra hier meer duidelijkheid over is, lichten wij de donateurs hierover in via de mail, facebook en de Zandvoortse courant.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cancel.jpg